Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Sport klub, Objavila: J.B.Č. ]

12. 02. 2020. 08:23 >> 08:22
2

U KRUGU PORODICE

Sahranjeni Kobi i Đijana Brajant

Legendarni košarkaš Kobi Brajant i njegova ćerka Džijana sahranjeni su na privatnoj ceremoniji u Kaliforniji, prenosi Njujork Post.

Nekadašnji igrač Los Anđeles Lejkersa i reprezentativac Sjedinjenih Država i njegova 13-godišnja ćerka poginuli su 26. januara sa još sedam osoba u padu Brajantovog helikoptera.

Otac i ćerka su sahranjeni prošlog petka u Korona Del Maru, a javni ispraćaj svih devet žrtava nesreće zakazan je za 24. februar u Stejpls Centru u Los Anđelesu.

“Vanesa i porodica željeli su privatnu sahranu kako bi oplakali njihov gubitak. Ceremonija je bila izuzetno teška za sve jer im je još uvijek teško da shvate da su izgubili dvije prelepe duše,” prenosi Entertainment Tonight izjavu svog izvora.

Los Anđeles je koristio Stejpls Centar u prošlosti kako bi obilježio odlazak nekih od najistaknutijih gradskih javnih ličnosti, poput Majkla Džeksona.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније