Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Index.hr, Objavila: J.B.Č. ]

11. 02. 2020. 09:49 >> 09:48

INDIJA

Dva od tri pacijenta oporavila se od koronavirusa

Nakon proglašenja stanja uzbune zbog širenja koronavirusa, prema posljednjim informacijama, dva od tri pacijenta u Kerali na području jugoistočne Indije su se oporavila od bolesti izazvane ovim virusom.

Kako piše RT, dva pacijenta ponovo su testirana i u pretragama krvi je pokazano da su negativni na koronavirus i uskoro bi trebli biti pušteni iz bolnice nakon odobrenja medicinskih radnika u Nju Delhiju.

Jedini potvrđeni slučaj ostaje u okružnoj bolnici Kasnhangad u Kasaragodu. Sva trojica su studenti medicine kojima je bolest dijagnosticirana nakon posjete Kini.

Više od 3.300 ljudi je na posmatranju u Kerali, za koje je nakon povratka kući otkriveno da su zaraženi koronavirusom, a bili su u područjima u kojima je ovaj virus otkriven, uključujući i kineski grad Vuhan. Do sada su svi povratnici bili negativni na ovaj virus.

Dok je većini ispitanika dopušteno da ostanu kući u karantinu, 31 ostaje u izolaciji u brojnim bolnicama. Virus je od decembra usmrtio više od 1.000 ljudi, a zaraženo je više od 43.000 osoba širom svijeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније