Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

09. 02. 2020. 11:24   >>  11:22 1

NA ISTOKU DRŽAVE

Avganistanski vojnik ubio dvojicu američkih

Dva američka vojnika su ubijena, a šest je ranjeno u napadu koji je mitraljezom izveo jedan avganistanski vojnik na istoku Avganistana, saopštila je danas američka vojska.

"Prema novim informacijama, osoba u avganistanskoj uniformi otvorila je mitraljezom vatru na zajedničke američke i avganistanske snage", rekao je danas u saopštenju portparol američkih snaga u avganistanu Soni Leget.

On je prethodno potvrdio da su u napadu koji se dogodio juče u provinciji Nangarhar ti vojnici bili na meti direktne vatre.

Guverner provincije, Šah Mahmud Mejakli rekao je u audio poruci medijima da su u napadu ranjena tri avganistanska vojnika.

Rekao je da za sada nije jasno da li se radi o namernom incidentu koji je izazvala osoba koja se infiltrirala među američke i avganistanske snage ili o nesrećnom slučaju.

Portparol američkih snaga takođe je rekao da je za sada nepoznat uzrok tog napada.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније