Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

18. 02. 2013. 17:26 >> 17:25

SIRIJSKI SUKOB

Asad siguran u pobjedu

Predsjednik Sirije Bašar el Asad siguran je da će vojne snage Sirije pobijediti pobunjenike.

“Ubijeđen sam da budućnost pripada nama. Sirija ima snažnu volju da pobijedi zavjeru. Sigurni smo da ćemo pobijediti”, prenio je list as-Safir Asadovu izjavu.

Asad je kazao da još uvijek nije urađeno sve što je potrebno i dodao da Siriji predstoji još mnogo posla na političkom planu i u borbi protiv "ekstremnih terorističkih grupa".

On je ponovio da oni koji su vjerni njegovom režimu predstavljaju "apsolutnu većinu" u Siriji, i da je sirijski diplamtski kor ostao nepokolebljiv uprkos "milionima dolara" koji su bili ponuđeni ambasadorima i konzulima.

Od marta, 2011. godine, kada su počeli sukobi u Siriji, u toj zemlji je poginulo oko 70.000 ljudi.

Bivša glavna tužiteljka Haškog tribunala i članica komisije UN o nasilju u Siriji, Karla del Ponte je danas izjavila da je vrijeme da sirijskom krizom počne da se bavi međunarodno pravosuđe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније