Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Mina, Objavila: J.B.Č. ]

02. 02. 2020. 23:22 >> 23:18

NA VIŠE LOKACIJA

U napadima u Siriji ranjeni i novinari

U više napada koji su se danas dogodili na nekoliko lokacija u Siriji poginulo je osam osoba, a više ih je ranjeno, među kojima su i novinari.

U vazdušnom udaru na selo Sarmin, koje je pod kontrolom pobunjenika, poginulo je sedam osoba, javila je sirijska Opsrevoatorija za ljudska prava.

Kako prenosi AP, u napadu sirijskih pobunjenika u Alepu ubijena je jedna žena, a ranjeno nekoliko ljudi, uključujući i novinare.

Sirijska televizija javlja da su pobunjenici ispalili antitenkovsku granatu na novinare koji rade u toj oblasti.

Među ranjenima su novinar sirijske televizije Sama, dvoje novinara iranske Alam TV i Kavtam TV, a povrijeđen je i jedan od njihovih vozača.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније