Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92, objavila B.B. ]

27. 01. 2020. 10:08 >> 10:10
1

U IRANU

Avion skliznuo sa piste i izletio na ulicu

Iranski putnički avion sa 150 putnika skliznuo je s piste i izletio na ulicu u južnom gradu Mahšar, nakon što je prilikom slijetanja pukao stajni trap. Niko nije teže povređen, javlja AP.

Putnici su izašli iz aviona na prednja vrata i na izlaz za slučaj opasnosti noseći svoj ručni prtljag, pokazuju snimci lokalne televizije.

Direktor aerodroma rekao je da su svi putnici bezbjedno napustili letjelicu.

Iranska državna televizija javila je da se incident dogodio tokom grubog slijetanja oko 9.30 po lokalnom vremenu.

Ovo je treći incident u posljednjih nekoliko dana sa avionima u Iranu, poslije nesreće kada je 8. januara oboren ukrajinski avion.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније