Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Mina, Objavila: R.B. ]

18. 01. 2020. 17:11 >> 17:10
2

PROTEST U PARIZU

Pokušali upad u pozorište u kojem je bio Makron

Učesnici protesta protiv predloženih reformi penzionog sistema francuske Vlade pokušali su da upadnu u pozorište, gdje je predsjednik Emanuel Makron gledao predstavu.

Na snimcima objavljenim na društvenim medijima čuje se kako demonstranti pozivaju Makrona da podnese ostavku.

Na snimicima se vidi i kako u jednom trenutku pokušavaju da upadnu u pozorište "Theatre Des Bouffes du Nord", gdje su francuski predsjednik i njegova supruga gledali predstavu.

Kako prenosi Rojters, neimenovani izvor blizak Makronu potvrdio je da je bilo pokušaja upada u pozorište, ali je istakao da su predsjednik i njegova supruga ostali do kraja predstave i otišli kolima oko 22 sata, uz pratnju policije.

Novinar i politički aktivista Taha Buhaf, koji je bio u pozorištu, objavio je na Tviteru da se tamo nalaze predsjednik i njegova supruga.

Policija ga je zadržala u pritvoru, rekao je neimenovni izvor iz suda.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније