Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, Objavila: R.B. ]

16. 01. 2020. 23:26 >> 06:52

LIBIJSKI KOMANDANT

Haftar obećao da će poštovati primirje

Libijski komandant Kalifa Haftar izjavio je da je spreman da poštuje prekid vatre u Libiji, rekao je danas šef njemačke diplomatije Hajko Mas.

Haftar je takođe izrazio spremnost da učestvuje na međunarodnoj konferenciji o Libiji koja će u nedjelju biti organizovana u Berlinu, dodao je Mas koji se u Bengaziju sastao sa libijskim komandantom.

Prekid vatre u Libiji u nedjelju je stupio na snagu poslije nekoliko mjeseci sukoba.

Obje strane su ranije navele da prihvataju prekid vatre i prestanak neprijateljstva, ali su se uzajamno optuživale za kršenja primirja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније