Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, Objavila: R.B. ]

13. 01. 2020. 14:30   >>  14:31 1

"LAŽNA VIJEST"

Britanski prinčevi demantovali da se ne slažu

Britanski prinčevi Hari i Vilijam demantovali su danas u zajedničkom saopštenju "lažnu vijest" u domaćim medijima da se njihovo odnos pogoršao.

U zajedničkom saopštenju braće opisuju se kao "zapaljiv" jezik tih izvještaja i kao "uvredljiv", prenosi danas BBC.

"Za braću koja pridaju veliku pažnju pitanjima mentalnog zdravlja, upotreba tako zapaljivog govora je uvredljiva i potencijalno opasna", navodi se u saopštenju dvojice sinova princa Čarlsa i princeze Dijane.

Kraljevska porodica upravo pokušava da riješi krizu izazvanu objavljivanjem želje princa Harija i njegove supruge Megan za većom nezavisnošću.

Vilijam i Hari trebalo bi da danas sa svojim ocem, princom Čarlsom i bakom kraljicom Elizabetom Drugom razgovaraju o budućnosti Harija i Megan. Megan, koja je otputovala u rodnu Kanadu, učestvovaće u tom razgovoru preko konferencijske veze.

List "Tajms", pozivajući se na neimenovan izvor, objavio je da Hari i Megan smatraju da su udaljeni iz porodice zbog, po njihovim tvrdnjama tvrdog stava Harijevog starijeg brata princa Vilijama.

Hari i Megan, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa najavili su prošle nedjelje u iznenadnoj objavi da žele da se povuku kao viši članovi kraljevske porodice i da budu i finansijski nezavisni, a da vrijeme provode između Velike Britanije i Sjeverne Amerike.

Današnji sastanak na kraljičinom imanju u Sandrigemu, gdje se okupio veliki broj novinara, trebalo bi da dovede do zaključaka o tome kako će se realizovati te njihove želje, odnosno šta će biti "sljedeći koraci" za definisanje novog odnosa para s kraljevskom porodicom. Kraljica želi da se rješenje nađe brzo.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније