Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Mina, Objavila: J.B.Č. ]

07. 01. 2020. 17:38 >> 17:41

SJUTRA

Putin na otvaranju gasovoda Turski tok

Ruski predsjednik Vladimir Putin potvrdio je da će sjutra u Turskoj prisustvovati ceremoniji puštanja u rad gasovoda Turski tok.

"Putin će sjutra boraviti u radnoj posjeti Turskoj, odnosno Istanbulu, kako bi prisustvovao ceremoniji puštanja u rad gasovoda Turski tok", navodi se u saopštenju na zvaničnom sajtu ruskog predsjednika.

Putin će tokom posjete Turskoj razgovarati s turskim predsjednikom Redžepom Erdoganom o pitanjima daljeg razvoja rusko-turske saradnje i hitnim međunarodnim pitanjima, uključujući situaciju u Siriji i Libiji, prenosi B92.

U Turskoj će sjutra svečano biti puštena u rad dionica gasovoda Turski tok, kojom će gas od ruske Anape do turskog mjesta Kijikej ići cijevima ispod Crnog mora.

Svečanom otvaranju će, prema ranijim najavama domaćina, Erdogana, prisustvovati veliki broj zvaničnika, uključujući Putina i bugarskog premijera Bojka Borisova.

Jedan krak gasovoda dopremaće gas u Tursku, a drugi preko Bugarske u Srbiju i Mađarsku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније