Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta; Objavila: M.M ]

01. 01. 2020. 17:14 >> 17:11

U ITALIJI

Jedna osoba stradala, 200 povrijeđeno od petardi

U Italiji je tokom novogodišnje noći poginula jedna osoba, a od petardi je povrijeđeno više od 200 osoba, od kojih su 11 zadobile teške povrede, saopštilo je danas italijansko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Muškarac od 27 godina poginuo je na jugoistoku Italije u pokušaju da ugasi požar uzrokovan vatrometom.

To je prvi put od 2013. godine da je u Italiji neko stradao u novogodišnjoj noći. U toj je zemlji su 2013. godine stradale dvije i povrijeđeno je više od 620 osoba.

Gradske vlasti Rima su ove godine zabranile upotrebu petardi.

Ministarstvo je navelo da je zaplijenilo 1.415 komada oružja, veliku količinu municije, kao i 730.000 komada pirotehničkih sredstava.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније