Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: B92, Objavio: I. P ]

25. 12. 2019. 07:50 >> 07:50

U MOSKVI

Nova serija lažnih dojava o bombama

Mnoge institucije i objekti u Moskvi, i tokom jučerašnjeg dana bili su meta lažnih dojava o podmetnutim bombama.

Dojave o postavljenim bombama na moskoskovskim aerodromima Šeremetjevo i Domodedovo bile su lažne, saopštile su bezbjednosne službe nakon provjere.

Kako navodi Tass, policija i jedinice sa psima pažlivo su, nakon anonimne dojave o podmetnutim bombama, pregledale prostorije oba aerodroma, a evakuacije nije bilo.

Oba aerodroma primila su dojave o bombi pet dana tokom protekle nedjelje, ali se u svim slučajevima ispostavilo da su prijetnje lažne.

Dojave o bombi u utorak je primilo i sedam stanica metroa u Moskvi, 11 sudova, više od 15 škola i obdaništa, kao i dvije zgrade moskovskog Državnog univerziteta za lingvistiku, Ruski državni univerzitet poljoprivrede Timirjazev i moskovski Državni univerzitet za psihologiju i edukaciju.

Talas dojava o bombama počela je u Moskvi, Sankt Peterburgu i drrugim ruskim regijama krajem novembra, a sve dosadašnje prijetnje bile su lažne.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније