Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

24. 09. 2013. 18:45 >> 19:15

PAKISTAN

Izronilo ostrvo nakon zemljotresa

Nakon današnjeg snažnog potresa koji je pogodio Pakistan, CNN javlja da je u blizini obale u Arapskom moru izronilo potpuno novo ostrvo.

Nakon snažnog potresa od 7.8 Rihtera, koji je danas pogodio jugozapadni dio Pakistana, iz Arapskog je mora blizu pakistanske obale izronilo ostrvo, javljaju pakistanski mediji i CNN.

Objavljena je i fotografija novog ostrva.

U izjavi za Geo TV, zvaničnik u gradu Gvadaru, Moazam Jah, kaže da je ostrvo visoko između šest i devet metara, a izronilo je na udaljenosti od oko 350 metara od obale.

CNN takođe javlja o izranjanju ostrva. Ta je medijska kuća stupila u kontakt sa seizmologom Zahidom Rafijem, koji je potvrdio ovaj događaj. Za njega pojava novog kopna nije iznenađujuća, s obzirom na snagu potresa.

(dnevnik.hr)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније