Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Index.hr, Objavila: J.B.Č. ]

04. 12. 2019. 08:29 >> 08:28

FILIPINI

Deset osoba poginulo u tajfunu

Broj mrtvih od tajfuna koji je pogodio pokrajine južno od filipinskog glavnog grada popeo se na 10, saopštile su agencije za izvanredna stanja, ističući kako su oprez i obavezna evakuacija ključni za sprječavanje većeg broja žrtava.

Tajfun Kamuri koji je prešao preko Filipina ove godine, sručio se na kopno u ponedjeljak noću izazvavši prisilnu evakuaciju hiljade stanovnika i otkazivanje stotina letova.

Petoro ljudi je poginulo u središnjoj regiji Bicol, među njima i troje koje se utopilo, navodi se u izvještaju lokalne agencije za nesreće. Još petoro je poginulo u regiji južno od glavnog grada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније