Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

29. 11. 2019. 22:22 >> 22:22
2

NA GRANICI GAZE

Izraelski vojnici ubili palestinskog tinejdžera

Ministarstvo zdravlja u pojasu Gaze saopštilo je danas da su izraelski vojnici ubili jednog palestinskog tinejdžera nakon što su pucali na ljude kraj granice između Gaze i Izraela.

Kako je navedeno, 16-godišnji Fahed al Astal pogođen je u stomak, a još četvoro ljudi je ranjeno.

Očevici su rekli da se desetine Palestinaca okupilo kraj granične ograde istočno od Kan Junisa na jugu pojasa Gaze iako za danas nijesu planirane zvanične demonstracije.

Treću sedmicu zaredom islamski ekstremitički Hamas koji vlada Gazom otkazuje redovne proteste iz straha da će izazvati nestabilnost.

Takva odluka je donijeta nakon dva dana sukoba između Izraela i manje ekstremističke islamske organizacije Islamski džihad ovog mjeseca.

Ranije danas je preminuo jedan član te organizacije koji je ranjen u tim sukobima. U njima je ubijeno najmanje 34 Palestinaca, mđu njima 16 civila.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније