Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, Objavila: R.P. ]

16. 11. 2019. 16:06 >> 16:05

LONDON

Policija istražuje tvrdnje o nečasnim ponudama pred izbore

Londonska policija kaže da istražuje navode da su kandidati Partije za Bregzit dobijali ponude za posao i plemićke titule ukoliko se ne kandiduju protiv kandidata vladajućih konzervativaca na izborima sljedećeg mjeseca.

Kandidatkinja En Vidkomb je rekla za BBC da joj je ponuđena "uloga u narednoj fazi pregovora o Bregzitu" ukoliko odstupi od kandidature na prijevremenim poslaničkim izborima.

Lider te stranke Najdžel Faradž, tvrdi da su ljudi koji rade za konzervativnog premijera Borisa Džonsona, poručili višim članovima stranke da mogu da postanu plemići ako njega, Faradža, nagovore da povuče više svojih kandidata.

Konzervativci žele da kandidati Partije za Bregzit ostanu po strani na izborima da bi izbjegli podjelu glasova za Bregzit, kako bi sve dobili oni.

Policija je saopštila da istražuje "dvije prijave izborne prevare i zloupotrebe".

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније