Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

13. 11. 2019. 19:05 >> 19:04

SLOVAČKA

Sudar autobusa i kamiona, 12 mrtvih

U sudaru autobusa sa srednjoškolcima i kamiona u Slovačkoj danas je poginulo 12 ljudi, kažu zvaničnici koji su najprije rekli da je taj broj veći.

Policija i vatrogasci kažu da se nesreća dogodila u gradu Nitranske Hrnciarovce, 100 kilometara istočno od glavnog grada, Bratislave.

Povrijeđeno je oko 20 ljudi.

Vatrogasci kažu da broj poginulih i povrijeđenih nije konačan.

Saučešće roditeljima koji su izgubili djecu u toj nesreći su izjavili slovačka predsjednica Zuzana Caputova i premijer Peter Pelegrini koji je prekinuo posjetu Kipru.

Na fotografijama koje je objavila policija se vidi prevrnut kamion iz koga je ispao kamen koji je prevozio, i autobus prevrnut na bok, u jarku.

Kompanija "Ariva" je saopštila da je to njen autobus koji je putovao iz mjesta Nitre, u blizini mjesta nesreće, ka gradu Jelenecu. Nije rečeno koliko je putnika bilo u autobusu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније