Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Mina [ Objavio: O.Z. ]

06. 11. 2019. 22:05   >>  22:02

USLIJEDILI NAKNADANI POTRESI

Zemljotres jačine 5,4 stepeni pogodio Iran

Zemljotres jačine 5,4 stepeni Rihterove skale pogodio je danas južnu iransku provinciju Hormozgan, saopštio je Iranski seizmološki centar.

Potres se dogodio u 11 sati i deset minuta po lokalnom vremenu, na oko 125 kilometara zapadno od lučkog grada Bandar Abasa na dubini od deset kilometara, prenosi AP.

Kako je javila poludržavna iranska novinska agencija ISNA, za sada nema podataka o eventualnim žrtvama niti pričinjenoj materijalnoj šteti.

Iranski seizmološki centar je naveo da je poslije glavnog potersa uslijedilo nekoliko naknadnih potresa jačine 4,2 stepena.

Iran se nalazi na području koje je podložno zemljotresima.

U zamljotresu jačine 6,6 stepeni po Rihterovoj skali, koji je pogodio istorijski grad Bam 2003. godine, poginulo je 26 hiljada ljudi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније