Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Tanjug, objavila B.B. ]

01. 11. 2019. 23:59   >>  13:50

TURSKI MINISTAR PORUČIO

Članovi ID biće vraćeni u matične države

Turski ministar unutrašnjih poslova Sulejman Sojlu izjavio je da će ta zemlja poslati članove grupe Islamske države u njihove zemlje porekla.

Sojlu je danas rekao da će članovi ekstremističke grupe koji se nalaze u Turskoj biti vraćeni nazad bez obzira na to što će im matične zemlje oduzeti državljanstvo.

Prethodno je poručio da Turska "nije hotel za nečije članove ID", prenosi AP.

Turska je optužila sirijske kurdske snage na sjeveroistoku Sirije da su oslobodile zarobljene pripadnike ID-a i njihove porodice iz kampova.

Ministar je rekao da će ponovo zarobljeni strani državljani biti odvedeni u zatvore ili kampove u zonama pod turskom kontrolom na sjeveru Sirije, uključujući Džarablus, Al-Bab, Azaz i Afrin.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније