Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Mina [ Objavio: O.Z. ]

03. 11. 2019. 17:42 >> 17:40

STOLTENBERG

Smrt Bagdadija prekretnica, ali ID je još živa

Generalni sekretar NATO-a, Jens Stoltenberg, rekao je da smrt vođe Islamske države Abu Bakr al Bagdadija predstavlja prekretnicu u borbi protiv Islamske države.

On je ipak upozorio da ta borba nije ni približno završena.

Stoltenberg je za njemački list "Bild" kazao da je ID nekada kontrolisala ogroman dio Sirije i Iraka i da međunarodna koalicija koja se bori protiv te ekstremističke grupe, čiji dio je i NATO, mora da osigura da se ID ne vrati na ta područja.

On je dodao da ID više nema teritorije, ali da je još živa.

"ID ima ćelije spavača, tajne mreže i radi na tome da se vrati. Naša misija još nije potpuno završena", rekao je Stoltenberg.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније