Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92.net, objavila B.B. ]

22. 10. 2019. 22:15 >> 22:15

NEVRIJEME U ITALIJI

U poplavama dvoje mrtvih, ima i nestalih

Dvije osobe su poginule, a dvije se vode kao nestale u naletu oluja koje su pogodile sjever Italije, što je izazvalo poplave.

Prva žrtva je taksista čije je vozilo odnijela voda nakon što se rijeka izlila iz korita u provinciji Alesandriji. U vozilu je bila još jedna osoba, ali je ona preživjela.

Druga žrtva je 81-godišnji penzioner koji je poginuo kada je njegovo vozilo skliznulo sa auto-puta u blizini Torina. Tom prilikom njegova supruga je povrijeđena.

Dvije starije osobe se vode kao nestale u mjestu Morneze, prenijela je Ansa.

Oluja je poremetila saobraćaj, pričinjena je i velika materijalna šteta, a mnoge škole su zatvorene.

Vatrogasci su naveli da je oko 100 ljudi evakuisano na području Ligurije, dok je bilo oko 900 poziva između Đenove i Milana, gdje su putevi i pruge bili poplavljeni i saobraćaj otežan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније