Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Objavio: O.Z. ]

13. 10. 2019. 21:32   >>  21:31

ZBOG PRIJETNJI

Kanadski premijer nosio pancir na predizbornom skupu

Premijer Kanade Džastin Trudo pojavio se u subotu na predizbornom skupu u gradu Misisagi, u provinciji Ontario, sa 90 minuta zakašnjenja, okružen obezbjeđenjem i sa pancirom ispod košulje.

Razlog je bezbjednosna prijetnja koju je njegov štab prethodno primio, piše Rojters, prenosi N1.

Visoke mjere bezbjednosti zabilježili su fotografi koji su pratio događaj.

Prvi put od kada je pre šest nedjelja započeo kampanju, Trudo je na binu izašao u pratnji policajaca koji su sve vrijeme stajali oko njega.

Neimenovani izvor iz Trudoove Liberalne partije rekao je da je premijer morao da nosi pancir poslije pretnji koje su mu upućene. Portparolka partije odbila je da komentariše mjere obezbjeđenja aktuelnog premijera, a za komentar nije bila dostupna ni policija.

Miting u Misisagi je prošao bez incidenata, prenosi N1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније