Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, Objavila: R.P. ]

13. 10. 2019. 17:31   >>  17:30

ERDOGAN

Embargo na prodaju oružja neće zaustaviti ofanzivu

Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da embargo oružja Turskoj neće biti dovoljan da se obustavi ofanziva u Siriji.

"Od kada smo pokrenuli operaciju, suočavamo se s prijetnjama ekonomskih sankcija ili embarga na oružje. Griješe oni koji misle da će nas na taj način primorati da odustanemo", rekao je Erdogan.

Turska je u srijedu pokrenula vojnu ofanzivu protiv kurdskih snaga na sjeveroistoku Sirije jer te snage smatra teroristima.

Berlin i Pariz su u subotu saopštili da obustavljaju isporuku oružja Turskoj, posebno onog koji bi mogao da se koristi u ofanzivi u Siriji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније