Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Agencije [ Objavio: O.Z. ]

12. 10. 2019. 21:21 >> 21:20
4

OBJEKAT U IZGRADNJI

Srušio se dio hotela u Nju Orleansu, ima žrtava

Najmanje jedna osoba je poginula, 18 je povrijeđeno, a tri se vode kao nestale kada se srušio dio hotela u izgradnji u Nju Orleansu, u američkoj saveznoj državi Luizijani.

Viši spratovi počeli su da se urušavaju, da bi se potom jedan dio zgrade potpuno srušio.

Gradske vlasti su saopštile da je 18 povrijeđenih osoba prebačeno u bolnicu i da je njihovo stanje stabilno, prenosi Tanjug.

Guverner Džon Bel Edvards apelovao je na građane da se ne približavaju mjestu nesreće.

Za sada nije poznato zbog čega je došlo do rušenja dijela zgrade hotela, koji je trebalo da bude otvoren na proljeće 2020. godine.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније