Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92.net, objavila B.B. ]

11. 10. 2019. 09:19   >>  09:21

NESREĆA U KINI

Srušio se nadvožnjak, troje mrtvih

Troje ljudi je poginulo, a dvoje je povređeno kada se srušio nadvožnjak na auto-putu u gradu u istočnoj Kini, javile su danas lokalne vlasti.

Katastrofa se dogodila u mjestu Vuksi, u istočnoj kineskoj provinciji Đangsu, oko sto kilometara sjeverozapadno od Šangaja.

Prema preliminarnoj istrazi jako natovaren kamion izazvao je rušenje mosta, prenose gradske vlasti Vuksija preko društvenih mreža.

Državna televizija CCTV javlja da je kamion nosio teret od 187 tona na nadvožnjaku, gdje je maksimalna dozvoljena nosivost 65 tona.

Video snimci koje su kineski mediji objavili preko interneta pokazuju kako nadvožnjak popušta i pada na vozila ispod. Takođe se na snimcima vide dva automobila potpuno zdrobljena, i farovi kako vire iz velikog bloka sivog betona.

Uništena su tri vozila, među kojima jedno koje je bilo prazno parkirano sa strane. Tri osobe poginule su u dva druga vozila, navele su gradske vlasti.

Kina je ove godine imala ozbiljne industrijske i saobraćajne nesreće uprkos naporima da se pojača bezbjednost, prenosi agencija AP.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније