Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Mina [ Objavio: O.Z. ]

01. 10. 2019. 14:20 >> 14:24

15 POVRIJEĐENIH

Policija u Hong Kongu pucala u demonstrante

U Hong Kongu, u pokušaju da suzbiju današnju eskalaciju nasilja na demonstracijama, policija je prvi put pucala neubojitom municijom u okupljene, pri čemu je najmanje 15 ljudi povrijeđeno.

Gardijan navodi da je jedan od demonstranata pogođen u grudi i da mu se ukazuje ljekarska pomoć dok leži u krvi na ulici.

Prethodno je povrijeđeno nekoliko demonstranata koji su pogođeni gumenim mecima, a mediji navode da je povrijeđeno najmanje 15 ljudi.

Policija je prvo ispalila i nekoliko hitaca upozorenja kada su ih učenici protesta gađali ciglama i molotovljevim koktelima.

Kako se navodi, policija je ispalila i suzavac i upotrijebila vodene topove, a među povrijeđenima ima i predstavnika medija.

Gardijan navodi da se vidi kako demonstranti uništavaju sjedište administracije i metro stanice praveći barikade.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније