Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

17. 02. 2013. 11:07 >> 11:03

NOVI DETALJI

U kući Pistorijusa nadjena okrvavljana bejzbol palica

Južnoafrička policija našla je u kući paraolimpijca Oskara Pistorijusa, optuženog za ubistvo svoje djevojke, okrvavljenu bejzbol palicu i pokušava da utvrdi ko ju je i za šta koristio, piše u nedeljnik Siti pres.

Na bejzbol palici je bilo mnogo krvi, a policija će saopštiti čija je to krv, rekao je južnoafričkom nedeljniku jedan izvor blizak istrazi, koji je dodao da je glava ubijene Rive Stenkamp bila smrvljena.

Siti pres piše da policija pretpostavlja da je Pistorijus svoju djevojku napao bejzbol palicom, ili da je njome provalio vrata od kupatila, gde se djevojka zaključala, ali ne isključuje ni mogućnost da se Stenkamp branila palicom.

Siti pres navodi da je Pistorijus prvi metak iz pištolja ispalio u sobi, posle čega se njegova djevojka zaključala u kupatilo.

Mada je u četvrtak, kada je Pistorijus uhapšen, objavljeno da je on svoju djevojku ubio slučajno, misleći da je provalnik, izvori bliski istrazi su odbacili tu mogućnost, navodeći da nije bilo nikakvih tragova provale.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније