Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavila: M.M ]

25. 09. 2019. 06:24 >> 06:34
3

U KONGRESU

Pokreće se zvanična istraga protiv Trampa

Predsjednica američkog Predstavničkog doma Nensi Pelosi saopštila je večeras da će Predstavnički dom američkog Kongresa zatražiti istragu protiv predsjednika Donalda Trampa.

Pelosi je rekla da je odlučeno da demokrate u Predstavničkom domu pokrenu istragu da li je američki predsjednik tražio stranu pomoć kako bi ugrozio političkog suparnika Džozefa Bajdena.

"Predsjednik mora da odgovara, niko nije iznad zakona", rekla je Pelosi.

Ona je rekla da je Tramp prekršio ustav.

"Predsjednik Tramp je priznao da je od svog ukrajinskog kolege tražio da preduzme mjere koje bi njemu značile politički", rekla je Pelosi.

Nije se dugo čekala reakcija Trampa.

"Nijesu ni čuli transkripte razgovora. Lov na vještice", napisao je Tramp na Tviteru odmah nakon obraćanja Pelosijeve.

U nizu tvitova Tramp je postavljao pitanje "ko to pokreće impičment", pominjući samu Nensi Pelosi i Maksin Voters, i upitao svoje sljedbenike "Možete li da vjerujete u ovo".

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније