Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

19. 09. 2019. 19:39   >>  19:37

MAKRON O ŽUTIM PRSLUCIMA

"Zbog krize sam promenio stav prema građanima"

Francuski predsjednik Emanuel Makron priznao je da je kriza sa apolitičkim građanskim pokretom Žuti prsluci "na neki način bila dobra" za njega jer ga je navela da promijeni stav prema Francuzima.

"Na neki način je situacija sa Žutim prslucima bila veoma dobra za mene... jer su me podsjetili šta treba da radim", rekao je Makron u intervjuu za američki list Tajm.

"Vjerovatno sam ostavio utisak da želim reforme protiv naroda. Ponekad se moje nestrpljene tumači kao nestrpljenje prema Francuzima, a to nije slučaj", rekao je Makron.

Francuski predsjednik je dodao da je na polovini svog petogodišnjeg mandata i da se nalazi u fazi između primjene reformi i pojavljivanja rezultata.

"Moj izazov je da bolje slušam ljude nego što sam to činio na početu mandata", rekao je francuski predsjednik.

Evropsko izdanje američkog Tajma posvetio je naslovnu stranu Makronu što je drugi put od početka njegovog mandata u maju 2017.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније