Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila M.L.B. [ Beta ]

15. 09. 2019. 09:19 >> 09:19

U CRNIM VREĆAMA

U bunaru u Meksiku pronađena 44 tijela

Forenzičari su identifikovali 44 tijela koja su pronađena zakopana u bunaru u meksičkoj državi Halisko.

Tijela su otkrivena nedaleko od grada Guadalahara. Radi se zapravo o ljudskim ostacima koji su se nalazili u 119 crnih vreća. Otkriveni su početkom septembra kada su se lokalni stanovnici počeli žaliti na neugodan miris.

Halisko je poznat po najnasilnijim meksičkim narko kartelima, a ovo je druga veća grobnica koja je pronađena u državi ove godine.

Većina tijela je izmasakrirana, a vlasti su morale spajati dijelove tijela kako bi identifikovale žrtve. Mnogi ljudski ostaci su još uvijek neidentifikovani.

Lokalna organizacija koja traži nestale osobe je zatražila od vlade da pošalje više specijalista kako bi pomogli u identifikaciji žrtava. Lokalni forenzičari imaju previše posla, a nisu ni dovoljno stručni da uspješno obave ovaj posao.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније