Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

14. 09. 2019. 15:20   >>  15:19

MEKSIKO

Policajci iz protesta blokirali aerodrom

Stotine policajaca blokiralo je pristup najvećem terminalu na aerodromu "Benito Huares" u Meksiku, najprometnijem u Latinskoj Americi, u znak protesta zbog raspuštanja federalne policije.

Oko 300 policajaca ne dozvoljava pristup terminalu jedan, odakle kreći i domaći i međunarodni letovi, i tako izražava nezadovoljstvo odlukom predsjednika Meksika Andresa Manuela Lopesa Obradora da meksičku federalnu policiju zamijeni novom formacijom, Nacionalnom gardom.

Kao posljedica, put od centra grada do aerodroma je produžen za skoro tri sata a mnogi putnici su bili primorani da s prtljagom pješače više stotina metara.

Aerodrom "Benito Huares" je s 44,7 miliona putnika u 2017. najprometniji i Latinskoj Americi, ispred aerodroma u brazilskom Sao Paulu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније