Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

14. 09. 2013. 19:27   >>  19:29

ŠPANIJA

"Anđeli pakla" uhapšeni sa 500 kg droge

Četiri pripadnika motociklističke bande Anđeli pakla, svi kanadski državljani, uhapšeni su u Španiji zbog pokušaja krijumčarenja 500 kilograma kokaina.

U saopštenju španske policije se dodaje da je su ta četvorica uhapšeni nedaleko od obalskog grada Pontevedrea, u koji je jedan od njih pristao jahtom, navodno iz Kolumbije, gdje je nabavio drogu.

Jedan od trojice uhapšenih je "poznati član" grupe Anđela pakla iz San Dijega, u Kaliforniji, a drugi je pod istragom kanadske policije zbog krijumčarenja droge, navodi se u saopštenju.

Operacija krijumčarenja kokaina bila je pod prismotrom policije od 30. jula, a kulminirala je kada su policajci presreli dva kombija sa kokainom i uhapsili Kanađane.

Policija je, kako se navodi u saopštenju, u odvojenoj akciji uhapsila još dvije osobe, čija nacionalnost nije navedena, koje su "odgovorne za isporuku droge" u Španiju.

Hapšenja su rezultat saradnje između španske policije i američke Uprave za suzbijanje droge (DEA), kanadske policije, EUROPOL-a i francuskih poreskih vlasti.

Anđeli pakla su motociklistički klub čiji članovi voze motore Harli-Dejvidson, a američko Ministarstvo pravde ih smatra organizovanim kriminalnim klanom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније