Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

07. 09. 2019. 08:07 >> 08:06

VODI I SINA

Hari u Africi želi da vidi uticaj rada princeze Dijane

Bakingemska palata je objavila detalje predstojeće desetodnevne posjete britanskog princa Harija s porodicom jugu Afrike, gdje želi da vidi uticaj humanitarnog rada svoje majke, Dajane.

Hari putuje sa suprugom Megan i njihovim sinom Arčijem rođenim u maju.

Po planu puta od 23. septembra do 2. oktobra, Megan i mali Arči će sve vrijeme biti u Južnoj Africi, a princ Hari će posjetiti Angolu, Malavi i Bocvanu.

Harijev lični sekretar Sem Koen rekao je da će princ tako u Angoli posjetiti oblast iz koje se uklanjanju nagazne mine što se radi otkako je njegova majka, princeza Dajana, skrenula pažnju svijeta na taj problem. Dajana je poginula 1997. u saobraćajnom udesu u Parizu.

Harijeva supruga Megan će u Južnoj africi posjetiti organizacije koje rade na obrazovanju, zdravstvu, pomaću preduzetništvo i jačanje položaja žena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније