Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

28. 08. 2019. 18:03 >> 18:05

SUKOB DILERA I TAKSISTA

Neredi u glavnom gradu Južne Afrike

Policija je ispalila gumene metke na demonstrante na protestima u Pretoriji, glavnom gradu Južne Afrike koji su prerasli u nerede kada je zapaljeno nekoliko prodavnica u tom kraju.

List "Sovetan" piše da je haos izbio nakon što su se lokalni taksisti sukobili sa lokalnim dilerima. Taksisti su navodno odlučili da napadnu prodavce "njaope", ulične droge u Južnoj Africi.

Pošto je jedan taksista navodno ubijen u sukobu, izbili su nemiri i stotine taksija su blokirale ulice i zaustavile gradski prevoz. Policija je apelovala na vozače da izbjegavaju to područje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније