Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

12. 09. 2013. 18:39 >> 18:39

ŠPANSKI MEDIJI

ETA polaže oružje krajem godine

Baskijska separatistička grupa ETA će krajem ove godine početi proces polaganja oružja, pišu španski mediji, javlja agencija Anadolija.

Španski mediji su na osnovu izvora bliskih pomenutoj organizaciji objavili vijest da će ETA od 25. decembra početi sa polaganjem oružja.

Zvaničnici ETA će, navodno, objaviti saopštenje u kojem će ozvaničiti proces primirja kao i listu sa lokacijama na kojima se nalazi oružje i eksplozivi.

Prema istom izvoru iz ETA-e, čelnici ove separatističke organizacije su spremni na pregovore sa vladom Španije uoći izbora u proljeće 2014.

Takođe, 16. i 17. septembra ove godine u Meksiku će se održati sastanak o mirovnom procesu u regiji Baskija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније