Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, objavila B.B. ]

21. 08. 2019. 08:09   >>  08:09

ODBIJENA ŽALBA DŽORDŽA PELA

Kardinal pedofil ostaje u zatvoru

Vrhovni sud australijske države Viktorije danas je odbacio žalbu kardinala Džordža Pela, osuđenog zbog seksualnog zlostavljanja dječaka.

Sudija An Ferguson rekla je da će kardinal nastaviti izdržavanje šestogodišnje kazne zatvora.

Pel, nakadašnji treći čovjek Vatikana, osuđen je u martu na šest godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja dvojice dječaka.

Osuđeni je žalbu na presudu uložio u junu. Žalbu je razmatralo troje sudija Vrhovnog suda u australijskoj državi Viktorija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније