Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ RTS/RT ]

19. 08. 2019. 16:53 >> 16:53
1

SKANDAL

Sara Netanjahu bacila hljeb i so na zemlju u Kijevu

Pilot koji je upravljao avionom kojim su izraelski premijer Benjamin Netanjahu i njegova supruga stigli u Ukrajinu proteklog vikenda, odbio je da u kokpit pusti Saru Netanjahu. Zbog toga je ona, kako ocjenjuju svjetski mediji, bila ljuta i na njega i na domaćine, te je u Kijevu i bacila hljeb i so na zemlju.

Po dolasku u Kijev premijera Izraela i njegovu suprugu dočekali su gradonačelnik i delegacija u kojoj su bile djevojke u ukrajinskoj narodnoj nošnji. Gostima su u znak dobrodošlice ponuđeni hljeb i so.

Premijer je pojeo komadić hljeba, ali njegova supruga nije htjela ni da proba i samo je ispustila komadić, što se vidi u snimku sa aerodroma

Razlog tome je, navodno, što je Sara Netanjahu pokušala da uđe u pilotsku kabinu tokom leta ka Kijevu, ali je obezbjeđenje spriječilo, prenosi Raša tudej.

Izraelski Kanal 12 javlja da je supruga premijera bila uvrijeđena zbog toga što nije čula da joj je pilot poželio dobrodošlicu na let.

Iako joj nije dozvoljeno da uđe u kabinu da bi se požalila, nešto kasnije pilot je poželio dobrodošlicu svim VIP putnicima, ali je gospođu Netanjahu posebno pomenuo.

Kabinet premijera ocijenio je izvještaj kao „iskrivljen“, ali nije demantovao ništa.

„Bio je to nesporazum koji je ubrzo razjašnjen i let je nastavljen po planu. Priča o obezbjeđenju je laž“, navodi se u saopštenju kabineta.

Predstavnici avio-kompanije „El Al“ naveli su da je „bilo zadovoljstvo ugostiti premijera i gospođu Netanjahu na letu za Ukrajinu“ bez ikakvih kometara o dešavanjima tokom leta.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније