Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila M.L.B. [ Beta ]

17. 08. 2019. 14:50 >> 15:09

DŽEFRI ESPSTAJN

Američki milijarder ipak izvršio samoubistvo

Rezultati obdukcije tijela američkog milijardera Džefrija Espstajna, pronađenog mrtvog prije nedjelju dana u zatvoru u Njujorku, potvrdili su da je izvršio samoubistvo vješanjem, prenijeli su tamošnji mediji pozivajući se na izvještaj patologa.

List Njujork tajms prenio je sinoć da je Epstajn koristio posteljinu da izvrši samoubistvo.

Epstajn (66) je u zatvoru na Menhetnu čekao suđenje za seksualno zlostavljanje maloljetnica.

Američki milijarder je ranije bio pod nadzorom zbog sumnje da može da počini samoubistvo, nakon što je pronađen u svojoj ćeliji sa modricama na vratu.

Njegova smrt je izazvala spekulacije na internetu o eventualnom ubistvu i teoriji zavjere.

Mediji su ranije prenijeli da je Epstajn bio dobro povezan sa bogatim i moćnim ljudima, među kojima su i predsjednici Donald Tramp i Bil Klinton, kao i britanski princ Endrju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније