Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Objavio: I. P. ]

10. 08. 2019. 09:45   >>  09:45

ISPALJEN PROJEKTIL

Sastanak u Seulu zbog rakete Pojongjanga

Projektil koji je Sjeverna Koreja jutros ispalila najvjerovatnije je balistička raketa kratkog dometa, saopštila je Južna Koreja.

Lansiranje rakete imalo je za cilj provjeru kapaciteta novog tipa rakete kratkog dometa koju je Sjeverna Koreja sama razvila, kao i iskazivanje protesta protiv zajedničkih vježbi Vašingtona i Seula ovog mjeseca, navedeno je u saopštenju predsjedništva Južne Koreje.

U Seulu je održan sastanak čelnika obavještajne, bezbjednosne agencije kao i ministarstva odbrane, prenosi Rojters.

Južnokorejska vojska saopštila je ranije jutros da je Sjeverna Koreja lansirala dva neidentifikovana projektila u more nedaleko od svoje istočne obale.

U saopštenju se navodi da su projektili ispaljeni iz oblasti oko grada Hamhung, na sjeveroistoku zemlje, prenosi Rojters.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније