Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92; Objavila: M.M ]

08. 08. 2019. 10:15 >> 10:15

KANADA

Nađena tijela tinejdžera, osumnjičeni za tri ubistva

Kanadska policija pronašla je tijela dvojice tinejdžera osumnjičenih za tri ubistva.

 

Pronađena su tijela Kama Mekleoda (19) i Brajera Šmegelskog (18) za kojima je policija tragala tri nedjelje, kada su tijela tri žrtve, univerzitetskog profesora i dvoje turista, otkrivena u Britanskoj Kolumbiji.

Policija nije objelodanila na koji način su mladići iz Port Albernija izgubili život, navodeći da čekaju rezultate autopsije kojom bi trebalo da se potvrdi njihov identitet i uzrok smrti, prenosi Rojters.

Tinejdžeri su osumnjičeni za ubistvo univerzitetskog profesora iz Vankuvera (64) i mlađeg para.

Šmegelski i Mekleod su, kako se sumnja, brutalno ubili Australijnku Činu Diz (24) i njenog partnera, američkog državljanina Lukasa Faulera (23), koji su obilazili svijet nakon što su ljubavnu priču započeli negjde na jadranskoj obali, navodi "Jutarnji list".

Mladi par je putovao kolima, a njihova izrešetana tijela pronađena su kraj vozila na autoputu u Britnaskoj Kolumbiji. Četiri dana kasnije, policija je oko 500 kilometara dalje, kod Diz Lejka, našla spaljeno tijelo Kanađanina Lenarda Dajka (64), a dva kilometara južnije nađeni su ostaci spaljenog karavana koji je pripadao tinejdžerima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније