Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila M.L.B. [ Beta ]

08. 08. 2019. 13:42 >> 13:41
2

TRAMP

Razmišljam o preinačenju kazne za Roda Blagojevića

Predsjednik SAD Donald Trump je rekao da "veoma intenzivno" razmatra preispitivanje kazne bivšeg guvernera države Ilinois Roda Blagojevića, koji izdržava zatvorsku kaznu od 14 godina po više saveznih presuda zbog korupcije.

Tramp je prije više od godinu nagovijestio da razmatra preinečene kazne za Blagojevića koji je tada podnio dokumenta s molbom za preinačenje.

Predsjednik je novinarima u srijedu uveče, na putu za Vašington, rekao da smatra da je odnos prema Blagojeviću, demokrati, bio "nevjerovatno nepravedan".

Tramp je rekao da misli i na Blagojevićevu ženu i djecu koji su žrtve "proste arogancije" kojoj je Blagojević bio izložen.

Blagojević (62), bivši političar srpskog porijekla, u zatvoru je od 2012. godine.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније