Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

11. 09. 2013. 12:26 >> 12:31

ČAROBNI ŠTAPIĆ

Čarobnjak "pomagao" ostavljenim ženama

Muškarac iz Tel Aviva koji je tvrdio da je "čarobnjak" i da ima nadprirodnu sposobnost liječenja, ove nedelje je uhapšen nakon što je utvrđeno da je na prevaru odvukao žene u krevet tvrdeći da će im seks sa njim pomoći da prebole prekid.

Neimenovani 39-godišnjak tražio je hiljade šekela za niz "magičnih tretmana", a sve je počelo prije šest mjeseci kada je takođe neimenovana žrtva pronašla njegov oglas na internetu i zatražila pomoć, piše "Jerusalem Post". 

Tokom narednih mjeseci, "čarobnjak" je sa njom dogovorio nekoliko sastanaka i obećao joj da će joj njegova sposobnost liječenja pomoći da preboli dečka. 

Na jednoj seansi "čarobnjak" je uvjerio da mora da spava sa njim kako bi "čarolija profunkcionisala". 

Muškarac je prošle nedelje uhapšen, a pokrenuta je i istraga kako bi se pronašle druge žrtve njegove "magije". 

Zanimljivo je spomenuti i kako je jedna žena zatražila "čarobnjaka" da premlati novu djevojku njenog bivšeg dečka, a policija je nakon toga uhapsila i "žrtvu čarolije". 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније