Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Objavio: O.Z. ]

02. 08. 2019. 09:57 >> 09:57
2

TIJELO PRONAĐENO U KOFERU

Priznao da je ubio rusku Instagram influenserku

Istaknuta ruska Instagram influenserka pronađena je prije tri dana mrtva, sa ubodnim ranama na vratu u svom unajmljenom stanu u Moskvi. Njeno tijelo pronađeno je u koferu, a istraga je otkrila da je ubica 33-godišnji Maksim Garejev.

U videu koji su objavili tužioci, Garejev je priznao da je ubio Ekaterinu Karaglanovu, poznatu i kao Ekaterinu K, tako što je ubo najmanje pet puta u vrat i grudi.

Video ne otkriva okolnosti pod kojim je dao to priznanje i da li je osumnjičeni bio u prisustvu advokata, prenosi BBC.

Karaglanova, koja je na Instagramu imala više od 85.000 pratilaca, nedavno je diplomirala na moskovskom medicinskom fakultetu.

Njeno tijelo pronašli su njeni roditelji i vlasnik stana u kojem je živjela, u koferu u hodniku zgrade u Moskvi, saopštila je policija.

Ekatarina K je nedavno započela novu vezu i planirala je da otputuje u Holandiju kako bi 30. jula proslavila rođendan, prenosi ruski dnevnik Moskovski Komsomolets. Međutim, roditelji su se zabrinuli pošto je nijesu uspjeli dobiti na telefon iako su pokušavali nekoliko dana.

Osumnjičeni Maksim Garejev, kazao je istražiteljima da je sa Karaglanovom bio u intimnoj vezi, a da ju je napao nakon što ga je "neprekidno vrijeđala i ponižavala".

Garejev je kazao da je Instagram influenserki davao novac kad god su bili zajendo, a da je ona počela da se šali na njegov račun posljednji put kad su se vidjeli.

"Rekla mi je da sam ružan i da mi ni plastične opracije ne mogu pomoći", kazao je Garajev, dodavši da mu je Karaglanova rekla da mu je potrebno godinu dana da sakupi novac kako bi se opet vidjeli.

"Nijesam to mogao da podnesem", rekao je 33-godišnjak.

Njega su, više puta, snimile nadzorne kamere u zgradi gdje je Ekaterina živjela.

Ruski mediji pišu da je blogerka, koja je radila i kao dermatolog u moskovskoj bolnici, pružala i seksualne usluge, kako bi sakupila novac za studije medicine, te da je razlog ubistva bio dogovor o cijeni.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније