Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, Objavila: J.B.Č. ]

24. 07. 2019. 11:11 >> 11:11

KINA

U klizištima stradalo 12 osoba, nestale 34

Najmanje 12 osoba je stradalo u dva klizišta na jugozapadu Kine gdje spasilačke ekipe tragaju za 34 osobe, prenijeli su danas kineski mediji.

U klizištu u provinciji Gižu koje se dogodilo sinoć, zatrpano je više od 20 kuća i na tom području je stradalo 11 osoba. Spasioci su uspjeli da izvuku 11 osoba, ali tragaju za 34.

Više od 800 pripadnika spasilačke službe angažovano je na terenu, gdje jaka kiša otežava operaciju spašavanja, javila je televizija CCTV.

U drugom klizištu u istoj provinciji stradala je jedna osoba. Klizište se dogodilo na gradilištu jednog autoputa, javila je kineska agencija Sinhua.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније