Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Blic/Objavio: I. P. ]

24. 07. 2019. 09:35   >>  09:34

U DEVET OBLASTI

Požari u Rusiji: Gori 170.000 hektara šuma

Šumski požari zahvatili su površinu veću od 170.000 hektara u devet oblasti u Rusiji, saopšteno je iz pres-službe ruske Federalne službe za zaštitu šuma iz vazduha.

 

U saopštenju se navodi da su do ponoći požari bili aktivni na 170 lokacija, da su zahvatili površinu od 172.756 hektara i da su u toku napori sa ciljem gašenja vatre.

TAŠ je javio da je najviše požara registrovano u Irkutskoj oblasti.

Agencija piše da su u Irkutskoj oblasti prijavljeni požari na 71 lokaciji i da su zahvatili površinu od 119.500 hektara.

Prema podacima Federalne službe, vatrogasci su u posljednja 24 časa ugasili vatru na 36 lokacija, na području površine od 20.400 hektara.

U gašenju požara je tokom noći učestvovalo 2.000 vatrogasaca, uz 315 komada opreme.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније