Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Objavio: I. P. ]

24. 07. 2019. 07:52   >>  07:51

DIREKTOR FBI

Kina ozbiljnija prijetnja za SAD od drugih država

Direktor FBI Kristofer Vrej izjavio je da Kina predstavlja ozbiljniju kontraobavještajnu prijetnju za Sjedinjene Američke Države (SAD) od bilo koje druge zemlje, uključujući Rusiju.

 

Vrej je pred Odborom Senata za pravosuđe rekao da FBI ima više od 1.000 istražitelja koji ispituju ekonomsku špijunažu i pokušaje krađe intelektualne svojine.

Rekao je i da skoro sve ukazuje na Kinu, prenosi AP.

On se pojavio na Kapitol hilu prije svjedočenja bivšeg specijalnog savjetnika Roberta Milera o izvještaju o Rusiji.

Zvaničnici za nacionalnu bezbjednost iz ministarstva pravde otkrili su više slučajeva ekonomske špijunaže u kojima je, tvrde, učestvovala Kina prošle godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније