Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, objavila B.B. ]

19. 07. 2019. 16:15 >> 16:15

IRANSKI ZVANIČNIK

Iran demantuje da je SAD oborio njihov dron

Iran je demantovao da je američki ratni brod uništio iranski dron u strateškom Ormuskom moreuzu pošto mu je prestavljao prijetnju.

Zamjenik iranskog ministra spoljnih poslova Abas Aragši napisao je danas u Tviter poruci: "Nijesmo izgubili nijedan dron u Ormuskom moreuzu niti bilo gdje drugdje".

Iranski ministar spoljnih poslova Mohamad Džavad Zarif koji se nalazi u Njujorku na sastancima UN, rekao je da nema informacija da je Iran izgubio bespilotnu letjelicu.

Predsjednik SAD Donald Tramp rekao je juče da je američki ratni brod "USS Bokser" preduzeo defanzivne mjere kada se iranska bespilotna letjelica približila na oko 1.000 metara i nije odgovarala na brojne pozive da se povuče.

Taj incident obilježava novu eskalaciju teznija između Irana i SAD manje od mjesec dana od kada je Iran srušio američki dron u istom moreuzu Tramp bio blizu uzvraćanja vojnim napadom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније