Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92.net, objavila B.B. ]

16. 07. 2019. 12:41 >> 12:42
1

VOJSKA SAD UPOZORILA

Ne pokušavajte juriš na "Oblast 51"

Američko ratno vazduhoplovstvo izdalo je strogo upozorenje za više od milion ljudi, da ne pokušaju da sprovedu plan da u septembru "upadnu" u američku vojnu bazu u pustinji Nevada, poznatu u javnosti kao "Oblast 51", kako bi "vidjeli vanzemaljce".

Više od milion ljudi prijavilo se za učešće u akciji "Juriš na Oblast 51, ne mogu sve da nas zaustave", koja je zakazana za 20. septembar, a još 1.200.000 je zainteresovano za taj događaj.

Teoretičari zavjere već dugo vjeruju da američka vlada drži tajne informacije o vanzemaljcima i NLO u "Oblasti 51" i da se ona koristi za čuvanje uhvaćenih NLO ili vanzemaljskih ostataka i tehnologije, što vlade SAD decenijama kategorički negiraju.

Potencijalni učesnici su pozvani da se masovno okupe prije odlaska u bazu vazduhoplovstva, koja dugo opsjeda teoretičare zavjere u vezi sa vanzemaljcima, prenosi Independent.

List navodi da "satirični događaj", koji se organizuje na Fejsbuku i zakazan je za 20. septembar, čini se kao šala s obzirom na visoku sigurnost i strogo obezbjeđenje američke vazduhoplovne baze u Nevadi, oko 180 kilometara od Las Vegasa.

"Možemo se kretati brže od njihovih metaka. Idemo da vidimo te vanzemaljce", stoji u poruci kojom se najavljuje akcija.

Međutim, portparol vazduhoplovnih snaga Lora Mekendrjuz oštro je upozorila potencijalne učesnike da to ne čine.

"To (Oblast 51) je prostor za obuku američkih vazduhoplovnih snaga, a mi bismo obeshrabrili bilo koga od pokušaja da dođe u područje u kojem obučavamo američke oružane snage. Američko ratno vazduhoplovstvo spremno je u svakom trenutnu da brani Ameriku i njene vrijednosti", navela je Mekendrjuz.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније