Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, Objavila: J.B.Č. ]

13. 07. 2019. 23:17   >>  23:20

SAD

Uragan Beri oslabio, ponovo tropska oluja

Oluja Beri koja je nakratko bila uragan kategorije 1 na Safir-Simpsonovoj skali, koja ima pet kategorija, oslabila je i ponovo je rangirana kao tropska oluja, javila je danas agencija AP i dodala da je Beri stigao do obale američke savezne države Luizijane.

Oluja se nalazi oko 160 milja (više od 250 kilometara) od Nju Orleansa sa propratnim vjetrovima do 70 kilometara na sat, saopštio je nacionalni Centar za uragane.

Oko 67.000 ljudi imalo je danas prekide u snabdijevanju električnom energijom u Luizijani.

Oluja Beri će biti proba za mjere preduzete da se spriječe poplave poslije uragana Katrina koji je razorio Nju Orleans prije 14 godina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније