Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92, Objavila: J.B.Č. ]

10. 07. 2019. 13:24 >> 13:23

POSTAJE OZBILJNO

Angela se trese, treći put

Njemačka kancelarka Angela Merkel ponovo je imala napad drhtanja tokom prijema finskog premijera Antija Rinea u Berlinu, prenosi Rojters.

U posljednjih mjesec dana primijećeno je treći put kako Merkel ima probleme da obuzda drhtavicu dok stoji.

Prvi put se to dogodilo dok je dočekivala ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog, kada joj je pozlilo dok je sa Zelenskim slušala intoniranje himni na jakom suncu.

Na tadašnjem snimku se vidi kako Merkelova podrhtava i kao da teško održava ravnotežu, a tada je rekla da se oporavila nakon što je popila vodu.

Drugi put se tresla tokom ceremonije postavljanja novog ministra pravde u Berlinu pored Frank-Valtera Štajnmajera, kada se moglo vidjeti da se kancelarka Merkel drži za ruke i pokušava da smiri drhtavicu. Poslije dva minuta se smirila i rukovala sa novom ministarkom pravde.

Nakon ova dva događaja njemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da razumije pitanja novinara o njenom zdravstvenom stanju, ali je naglasila da se osjeća dobro.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније